Návrh informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je návrh informačního systému pro společnost Raab Computer, s.r.o. Informační systém se bude zabývat správou zakázek pro oddělení slaboproudých elektromontáží. Nejprve se zaměřím na teoretická východiska nakonec provedu analýzu a následně návrh řešení. Pro společnost Raab Computer, s.r.o. jsem měl na starost samotný návrh systému po jeho funkční i vzhledové stránce a aktivně jsem se celému projektu věnoval v rámci týmu od konce roku 2017 do začátku roku 2019.
The objective of this Masters’s thesis is to design an information system for Raab Computer, s.r.o. The information system will deal with the management of projects for the electrical installations department. First, I will focus on the theoretical background then analysis and then the design of the solution. For the Raab Computer, s.r.o. company, I was in charge of both the functional and visual aspects of the information system and I actively participated on the whole project as a part of a team from the end of 2017 to the beginning of 2019.
Description
Citation
ŠIŠKA, R. Návrh informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise Ing. Petr Sedlák: Co vše je součástí Vámi navrhovaného řešení, že je pořizovací cena tak vysoká? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO