Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu informačního systému pro řízení vztahu se zákazníky implementovaném ve společnosti AURA, s.r.o., která se zabývá vývojem a dodávkou informačních systému zaměřených na vojenskou logistiku. Obsahem práce je teoretický základ nutný pro zpracování analýz a pochopení pojmů uvedených v práci a výstupy analýz. Výstupem analýz jsou informace, které jsou použity pro vytvoření návrhu na zlepšení současné situace.
Diploma thesis focuses on the analysis of information system for customer relationship management in the company AURA, s.r.o., which deals with the development and delivery of information systems focused on military material logistics. The content of the thesis is the theoretical basis for the analysis and understanding of the concepts mentioned in the work. The outputs of the analyses are information that are used to create a solution proposal to improve the current situation.
Description
Citation
VAŘACHOVÁ, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky vedoucího DP: Otázka č. 1 – zodpovězeno v plném rozsahu Otázky oponenta DP: Otázka č. 1 – zodpovězeno v plném rozsahu Doc. Žižlavský: Uvažovala jste náklady údržby v ekonomickém zhodnocení? – zodpovězeno Ing. Šunka: Máte osobní zkušenost s navrhovaným systémem, jak posuzujete komunikaci v rámci daného systému? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO