Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je posouzení informačního systému a návrhy na změny, které mají za cíl zvýšit jeho celkovou úroveň. V práci se setkáme s rozdělením do 3 hlavních kapitol, kterými jsou: teoretická východiska, analytická část a vlastní návrhy na změny. V teoretické části si vysvětlíme nedůležitější pojmy, které jsou nezbytné k porozumění celé práce. V analytické části provedeme analýzu současného stavu informačního systému a představíme si společnost, pro kterou jsou návrhy zpracovávány. Samotným závěrem je vlastní návrh změn a jejich ekonomické zhodnocení.
The content of this diploma thesis is the assessment of the information system and proposals of changes that aim to increase its overall level. In the work we will find a division into 3 main chapters, which are: theoretical background, analytical part and own proposals of changes. In the theoretical part we will explain the most important terms necessary for understanding the whole work. In the analytical part we will analyse the current state of the information system and introduce the company for which the proposals are being processed. The conclusion is the actual proposal of changes and their economic evaluation.
Description
Citation
HYNEK, M. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Martin Konečný (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D.,MSc. Z jakých nezávislých testů jste vycházel při výběru antivirového řešení? Odpovězeno částečně Ing. Martin Konečný Počet zaměstnanců firmy a poměry pracovníků j jednotlivých odděleních (výroba, kancelář)? Odpovězeno Co je klíčovým procesem? Odpovězeno Proč jste zaměřil vice na bezpečnos, než na výrobní procesy? Odpovězeno MGR. Štěpán Konečný, Ph.D. Ve SOWT máte uvedeno, že IS je silnýou stránkou podniku, jak jste to myslel? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO