Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je vytvořit Podnikatelský plán pro založení soukromé mateřské školy v Broumově. V první části jsou stanovena teoretická východiska, která nám charakterizují podnikatelské prostředí v České republice a která nám dávají podklad pro zpracování analytické části. Analytická část této práce je věnována komplexní analýze, marketingovému průzkumu trhu a zhodnocení podmínek současného trhu. V závěrečné části je na základě uskutečněných analýz vytvořen samotný podnikatelský plán včetně všech právních náležitostí v rámci českého podnikatelského prostředí.
The topic of this diploma thesis is to create a Business plan for the establishment of private child care in Broumov. The first part is determined by the theoretical background, where the business environment in Czech Republic is characterized and oves us a basis for conducting The analytical part. The analytical part of this thesis is devoted to a komplex analysis, market research and evaluation of current market conditions. The analysis outcome is a basis for a business plan creation including all the legal requirements in the Czech business environment.
Description
Citation
BOHADLOVÁ, P. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: Ve SWOT analýze uvádíte jako příležitost rozvinutí marketingové strategie. Vysvětlete podrobněji. odpovězeno Doc. Ing. František Bartes, Csc. Vysvětlete částku 250 Kč v práci (platba za dítě pobyt ve školce), jak byste řešila konkurenční střet, kdyby jste zjistila, že Vaši konkurenti si vás v oblasti nepřejí. odpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. Jak jste sestavila SWOT bez toho, aniž byste sestavila vlastní analýzu zdrojů a schopností (silných a slabých stránek). Jak je možné že jste sestavila 7S u neexistující firmy? odpovězeno s výhradami Ing. Jan Pěta, Ph.D. Řešila jste svoji platební schopnost? Budete mít druhý rok peněžní prostředky na provoz, když první rok je ve ztrátě? odpovězeno s výhradami Ing. Roman Ptáček, Ph.D. Uváděná částka 6240 je splátka nebo úrok? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO