Návrh a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá návrhom, implementáciou a nasadením systému na riadenie dokumentov v spoločnosti Xterway, a.s. Práca je rozdelená na tri časti. V prvej časti práce sú popísané teoretické východiská použité na realizáciu práce. Druhá časť analyzuje súčasný stav spoločnosti a jej aktuálneho informačného systému. Posledná časť sa venuje samotnej realizácii nového systému s následným zhodnotením dosiahnutých výsledkov. Nový systém by mal zjednodušiť prácu zamestnancom a znížiť náklady potrebné na údržbu.
This diploma thesis is focused to design, implementation and deployment of a Document Management System in company Xterway, a.s. Thesis is divided into four parts. The first part contains theoretical background necessary for realization. Analysis of current state of the company and its information system is provided in the second part. The last part is dedicated to realization itself followed by an assessment of the achieved results. The new system should simplify work for employees and reduce maintenance costs.
Description
Citation
MINDA, M. Návrh a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Krejčí (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - bez dotazu Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D.,MSc Jaký je obecný rozdíl mezi silnými a slabými stránkami a příležitosmi a hrozbami ve SWOT analýze z hlediska managementu společnosti? Odpovězeno částečně Ing. Vilém Jordán Co znamenají v práci uvedené skratky SSO a AD? Odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D. Odkud jste čerpal informace pro SLEPT analýzu a k čemu jste využil výsledky z této analýzy? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO