Využití CRM pro posílení konkurenční pozice vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Řízení vztahů se zákazníky je tématem napříč všemi obory. Jeho význam spočívá především v budování dlouhodobých vztahů se zákazníky. Tato diplomová práce se zabývá řízením vztahů se zákazníky s využitím informačního systému. Cílem práce je analýza stávající úrovně řízení vztahů se zákazníky ve vybrané společnosti a návrh opatření vedoucích k jejímu zlepšení.
Customer relationship is the theme across all segments. Its importance consists especially in building long-term relationships with customers. This master‘s thesis deals with customer relationship management using information system. The aim of the thesis is to analyse current CRM level in chosen company and to give the improvement proposals.
Description
Citation
VAŠKOVÁ, H. Využití CRM pro posílení konkurenční pozice vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Meluzín - Jak jste spočítala náklady na realizaci, například na vyhodnocení oslovení zákazníků a kampaní? - odpovězeno doc. Meluzín - Kde uvádíte sociální a zdravotní pojištění, které odvádí zaměstnavatel za zaměstnance? - odpovězeno Ing. Baťka - Je rozumné vyvíjet vlastní informační systém? - odpovězeno Ing. Baťka - Na co jste použila metodu ABC a proč jste ji použila? - odpovězeno Ing. Juřica - Jaká je stávající úroveň řízení vztahů se zákazníky a jak jste ji zlepšila? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO