Návrh projektu na zefektivnění výrobního procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá projektem na zefektivnění výrobního procesu navržením montážní linky do výroby skleněných dveří. Cílem projektu je zvýšení produktivity procesu vzhledem k narůstající poptávce zákazníků po výrobcích. Proces výroby je zanalyzován mapováním hodnotového toku a pomocí metod průmyslového inženýrství a štíhlé výroby je navrhnuto vhodné řešení. Pro zajištění úspěšné realizace projektu jsou využity nástroje a metody projektového řízení. Součástí projektu je i ekonomické zhodnocení investice.
The master thesis concerns a project to streamline the production process by designing an assembly line to produce glass doors. The aim of the project is to increase the productivity due to the increasing demand of customers for products. The production process is analysed by mapping the value stream and finding a suitable solution using industrial engineering and lean manufacturing methods. In order to ensure successful project implementation project management tools and methods are used. The project also includes economic evaluation of the investment.
Description
Citation
NECKAŘOVÁ, I. Návrh projektu na zefektivnění výrobního procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Baťka - Kolik má firma zaměstnanců? - odpovězeno Ing. Baťka - K čemu se vztahují produktivní a neproduktivní časy? - odpovězeno Ing. Baťka - Jak firma sleduje rozpracovanost? - odpovězeno Ing. Baťka - Při Vašich návrzích jste vycházela ze zakázek na rok nebo na delší dobu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO