Zvýšení bezpečnosti nasazením SIEM systému v prostředí malého poskytovatele internetu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na zvýšení bezpečnosti v prostředí malého poskytovatele internetu nasazením SIEM systému. Dostupné systémy jsou porovnány a zhodnoceny v souladu s požadavky zadávající firmy. Projekt nasazení systému SIEM je navržen, implementován a zhodnocen v souladu s unikátním prostředím firmy.
This master’s thesis is focused on improvement of security in small ISP environment by deploying SIEM system in the company. The available systems are compared and evaluated to cover the requirements. The selected SIEM system deployment is proposed, implemented and evaluated in accordance to the firm’s unique characteristics.
Description
Citation
BĚLOUSOV, P. Zvýšení bezpečnosti nasazením SIEM systému v prostředí malého poskytovatele internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: Ing. Rostislav Tesař: Proč mají politické faktory vliv na Vaše řešení? - zodpovězeno Co je to substitut? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO