Návrh změn v marketingovém mixu konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem změn marketingového mixu konkrétní společnosti. Tyto návrhy by mohly v budoucnosti vést k získání nových zákazníků a posílení loajality u zákazníků stávajících. Diplomová práce je rozdělena do tří podstatných celků. V prvním z nich bude představena teorie potřebná k provedení části následující, kterou je analýza této společnosti a provedení potřebných analýz. Pro zpracování poslední návrhové části jsou právě tyto analýzy nezbytné.
This master thesis deals with the proposal of changes in the marketing mix of a particular company. These suggestions could lead in the future to get new customers and strenghten loyalty to existing customers. The master thesis is divided into three essential units. The first one will introduce theories needed to carry out the following part, which is the analysis of this company and the necessary analyzes. For the processing of the last design part, these analyzes are necessary.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, K. Návrh změn v marketingovém mixu konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Dr. Mucha: Jedná se o pobočku firmy působící i v jiných lokalitách ČR? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO