Podnikatelský plán malé edukační společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu malé edukační společnosti, která plánuje podnikat v oblasti pojízdných planetárií. Práce analyzuje proveditelnost a ziskovost podnikatelského plánu. Byly použity metody pro vnější a vnitřní analýzu podniku a na základě výsledků těchto analýz byl vyhotoven konkrétní podnikatelský plán včetně ekonomického variantního zhodnocení. Na základě výsledků této práce lze konstatovat, že pokud společnost bude mít úspěšný telemarketing, je možné podnikat v této oblasti s dobrým ziskem.
This master thesis deals with the elaboration of a business plan of a small educational company, that plans to do business in a field of portable planetariums. The thesis analyses a feasibility and a profitability of the business plan. Methods for external and internal analysis of a business were used and based on the results of these analyses, the specific business plan including an economic variation was developed. Based on the results of this work, it can be stated that if the company has a successful telemarketing, it is possible to do business in this area with a good profit.
Description
Citation
PĚČEK, D. Podnikatelský plán malé edukační společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. – Jaké velké jsou nafukovací planetária? Kdo bude majitelem planetárií? Máte v provozních nákladech započítané náklady na provoz planetárií u zákazníků? doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. – Proč je spotřeba dezinfekčních přípravků na 3D brýle ve fixních nákladech? Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. – Jakým způsobem jste vypočítal koeficienty zaplnění? Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. – Kolik projekcí musíte mít, abyste nebyli v zisku ani ve ztrátě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO