Návrh využití konceptu celkové odměny při odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh využití konceptu celkové odměny při odměňování zaměstnanců v zemědělské společnosti XY, s.r.o. Práce se skládá z teoretické části popisující problematiku, která byla využita. Analytická část zkoumá současný stav, vnitřní a vnější vlivy a poslední část je návrh změn.
The thesis is focused on the proposal for the use of the concept of total reward in the system in agricultural company XY, s.r.o. The thesis consists of the theoretical part describing the issue that was used. The analytical part examines the current state, internal and external influences and the last part is a proposal of changes.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, Š. Návrh využití konceptu celkové odměny při odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
prof. Rejnuš: Jaký je globální cíl práce? V návrzích máte jen návrhy odměňování, existuje i další možnost odměňování zaměstnanců? odpovězeno Ing. Mihalisko: Celkové náklady jsou 1mil. Kč, kolik vám to přinese v tržbách po této změně navíc? A na základě čeho tyto zvýšené výkony odhadujete? odpovězeno částečně a s výhrady doc. Chlebovský: Je postavení na trhu vnitřní vlyv nebo vnější? odpovězeno RNDr. Chvátalová: Jak velký je podnik z pohledu zaměstnanců, kolika lidem jste rozeslala dotazník a kolik se jich vrátilo? Dělala jste i nějakou jinou heuristickou analýzu? Myslíte si, že další věkové kategorie nejsou významné v hodnocení dotazníkového šetření? Může být i benefitem neomezená dovolená? odpovězeno doc. Lajtkepová: Jakou mají hodinovou mzdu dělnické profese v dané firmě? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO