Motivační systém firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce komplexně shrnuje teoretické pojmy, které se vážou k motivaci. Navazuje analytická část, kde je popsán současný stav vybrané společnosti, jeho současný motivační systém, složky systému, odměny atd. Na základě kvantitativního výzkumu a testování hypotéz jsou sestaveny návrhy a opatření, která mají vést ke zlepšení stávajícího motivačního systému.
Master’s thesis summarizes in global the theoretical terms, which are related to motivation. The firs part is followed by the analytical part, where is describe current condition od the selected company, current motivation system, individual parts of motivation system, reward etc. Based on quantitative research and hypothesis testing, suggestions and measures are compile. This suggestions and measures should lead to the improvement of current motivation system.
Description
Citation
MARTINKOVIČOVÁ, M. Motivační systém firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
otázka vedoucí - odpovězeno otázka oponenta č. 2 - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - V práci uvádíte, že zaměstnanci jsou spokojeni s mzdovým ohodnocením, přesto je vysoká fluktuace zaměstnanců. Jak si tento jev vysvětlujete? - odpovězeno doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Jak by mohl zákazník reagovat na zvyšující se náklady na motivaci zaměstnanců? - odpovězeno doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Uvažovala jste také o využití kvalitativního výzkumu (např. rozhovor se zaměstnanci) ke kvantitativnímu výzkumu, který v práci využíváte? - odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - V práci využíváte statistické vyhodnocení. Vysvětlete výpočet na str. 70 diplomové práce. Ze kterých zdrojů je uvedená "p-hodnota"? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO