Využití analýzy dat pro automatizaci administrativních a reportingových činností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou interních dat společnosti ABB EPDS, které následně slouží k automatizaci administrativních a reportingových činností, a to především pro oddělení projektového řízení. Použité metody a technologie jsou v rámci této práce vybrány s ohledem na korporátní prostředí společnosti. Cílem práce je vytvoření komplexního nástroje, který zvládá automatizovat každodenní úkony zaměstnanců ABB v uživatelsky příjemném prostředí, které je dlouhodobě udržitelné z technického i znalostního hlediska.
The goal of this thesis is to analyze ABB EPDS internal data and use them for automation of administrative a reporting tasks, mainly in the department of project management. Used methods and technologies are chosen with consideration of corporate environment with associated restrictions and requirements for security. Outcome of this thesis is to create complex tool that can automate employees’ everyday tasks in pleasant interface which can be maintained in long-term both from technical and knowledge point of view.
Description
Citation
KYLIÁN, J. Využití analýzy dat pro automatizaci administrativních a reportingových činností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Karásek, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Luhan - Stručně shrňte přínosy Vaší práce. - odpovězeno Ing. Smolíková - Co bylo přínosem Vaší práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO