Návrh a implementace plánu zálohování dat společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh a realizaci nového zálohovacího plánu. V úvodní části práce zmiňuji teoretická východiska ohledně problematiky zálohování a práce s daty. Následující kapitola je věnována analýze současného stavu a požadavkům investora. V poslední části navrhuji a implementuji konkrétní řešení zálohovacího plánu s maximálním ohledem na ekonomickou a kvalitativní stránku návrhu. Kromě návrhu a realizaci zálohové plánu se věnuji i návrhu směrnice o zálohování.
This diploma thesis is focused on the development of a new backup plan and its implementation. In introductory part of the thesis I explore the theorethical backround of data backup and data management. Next part is dedicated to analysis of current state and investor requierements. Last part is aimed to implementation of new backup plan with focusing on economic and quality point of view. Besides concept and realization of backup plan the concept of the backup directive is created .
Description
Citation
HRIADEĽ, O. Návrh a implementace plánu zálohování dat společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Jordán - Kde bude umístěna každá ze záloh uvedená ve Vaší práci? - odpovězeno. prof. Dostál - Uvažoval jste o zálohování do cloudu? - odpovězeno. doc. Novotný - Co jste konkrétně doporučil k nákupu pro realizaci Vaší práce? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO