Stanovení výše pojistného plnění po požáru rekreační chaty v Lulči

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zaobírá stanovením výše pojistného plnění po požáru rekreační chaty v Lulči. Teoretická část se zaměřuje na definice základních pojmů z oblasti nemovitých věcí a pojišťovnictví. Praktická část se zabývá oceněním posuzované stavby nákladovou metodou, zjištěním potřebných nákladů na opravu, a také stanovením výše nové pojistné hodnoty této rekreační chaty.
Master’s thesis deals with the determination of the amount of insurance benefit after the fire of holiday cottage in Luleč. The theoretical part focuses on the basic definitions of concepts from the area of real estates and insurance. The practical part is concerned with the valuation of judged building by cost method, determining costs of the required repairs and also finding out the new insurance value of the holiday cottage.
Description
Citation
KONEČNÝ, A. Stanovení výše pojistného plnění po požáru rekreační chaty v Lulči [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Milada Komosná, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma: Stanovení výše pojistného plnění po požáru rekreační chaty v Lulči. Závěrečnou práci obhajoval srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Ing. Tomáš Matras položil otázku: Jaká je cena pojistého plnění? Kolik je rozdíl mezi pojistným plněním a náklady na postavení nové chaty? Kolik Vám vycházela přibližně za cena m3? doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. položila otázku: Jak se nazývá cena na základě položkového rozpočtu a z jakých jednotkových cen jste vycházel? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO