Detaily

Abstract
Prací je autorská kniha o nákladu padesáti kusů. Řeším v ní témata struktur, detailů a přírody – konkrétně se zaměřuji na formy krystalizace ledu. Kniha vychází z poznatků o vlastním způsobu uvažování a o tvorbě a je reprezentací mého vnímání světa, které zásadně ovlivňuje moji tvorbu. Obsah knihy je poetický a skládá se z autorských fotografií, kreseb a textů (vyjma pár citací).
The work is an author's book of fifty copies. I deal with topics of structures, details and nature - I specifically focus on the forms of ice crystallization. The book is based on knowledge of my own way of thinking and creation and is a representation of my perception of the world that fundamentally influences my work. The book's content is poetic and consists of author's photographs, drawings and texts (except for a few citations).
Description
Citation
SVATOŠ, J. Detaily [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
doc. MgA. Milan Houser (předseda) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) prof. MgA. Petr Kvíčala (člen) doc. Mgr. Art. Svätopluk Mikyta (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) MgA. Ondřej Homola (člen) MgA. Katarína Hládeková, Ph.D. (člen) Mgr. Jana Kořínková, Ph.D. (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen) doc. akad. soch. Jiří Sobotka (člen) MgA. Břetislav Malý (člen)
Date of acceptance
Defence
Student zahájil obhajobu bakalářské práce představením své knihy. Posudek vedoucího práce byl přečten paní Hládekovou, následoval posudek oponenta. Student následně odpověděl na doplňující otázky vedoucího práce i oponenta. Předseda komise otevřel diskuzi. Diskuze byla kritická ze strany p. Rathouského , vedla k obsahové analýze prezentované publikace. K silné kritice se přidali i další členové komise. Po zodpovězení všech dotazů byla obhajoba řádně ukončena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO