Uplatnění matematických a statistických metod v řízení podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod u vybraného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje ekonomické a statistické metody a jejich využití. Praktická část se zabývá analýzou, ze které se vyhodnotí současná situace podniku a návrhem na zlepšení v budoucím období.
This bachelor’s thesis focuses on analysis of economic indexes using the statistical methods of the selected company. The work is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part describing the usage of economic and statistical methods. The practical park deals with analysis, which will evaluate the current situation of the company and the suggestion for improvement in the future.
Description
Citation
NOSA, V. Uplatnění matematických a statistických metod v řízení podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Doskočil - Jak jste v návrhové části zohlednil výsledky prognóz z finanční analýzy - zodpovězeno částečně doc. Doskočil - Jak se váš navržený program v Excelu liší od komerčních programů - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Bumberová - Provedl jste finanční analýzu s predikcí. S ohledem na tyto zjištěné výsledky by měly být položené návrhy. Jak jste přišel na systém motivace z finanční analýzy? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Jaké konkrétní KPI indikátory chcete využít pro motivaci? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO