Marketingový plán pro firmu ISSO s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cieľom tejto práce je vypracovanie návrhu marketingového plánu pre spoločnosť ISSO, s.r.o.. V teoretickej časti sú spracované poznatky týkajúce sa marketingu a marketingovej komunikácie. Druhá analytická časť obsahuje spracovanie súčasnej situácie podniku na trhu. V poslednej časti navrhujem komplexný marketingový plán, ktorý dbá na splnenie zvolených cieľov.
The main goal of this bachelor´s thesis is to prepare a draft marketing plan for ISSO, s.r.o.. In the theoretical part, knowledge about marketing, marketing communication is processed. The second analytical part includes the processing of the current situation of the company on the market. In the last part, I propose a comprehensive marketing plan that takes care of the chosen goals.
Description
Citation
NOVOTNÝ, I. Marketingový plán pro firmu ISSO s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D.: V práci se nacházejí tři formulace cílů práce - jak to vysvětlíte? Neodpovězeno. Doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Proč v úvodě píšete, že vaším cílem je vytvoření marketingového plánu, když se tým v práci nezabýváte? Odpovězeno Můžete charakterizovat dotazníkový průzkum? Neodpovězeno. Proč dotazník není uvedený v práci? Neodpovězeno. Jak byste postupoval při využití dotazníkového šetření? Neodpovězeno. Co je to základní soubor? Neodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Jaké jsou sociální faktory pro váš analyzovaný podnik? Neodpovězeno.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO