Podnikatelský záměr - vývoj softwaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Závěrečná práce pojednává o vytvoření webové aplikace pro firmy, které disponují více pobočkami za účelem zjednodušení systému skladování a distribuce zásob. Bakalářská práce obsahuje popis plánování a realizace projektu, ale také předvídatelné příjmy a výdaje spojené s vytvořením softwaru. Nedílnou součástí je i využití dostupných analýz k identifikaci aspektů, které mohou mít vliv na současný či budoucí průběh projektu.
The final thesis deals with the creation of a web application for companies that have more branches to simplify the storage and distribution system. The bachelor thesis contains a description of the planning and implementation of the project, but also the predictable income and expenses associated with the creation of the software. An integral part is the use of available analyzes to identify aspects that may affect the current or future course of the project.
Description
Citation
MACHOVÁ, D. Podnikatelský záměr - vývoj softwaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jana Kajanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - myslíte si, že programátor s navrhovanou klasifikací, by přijal takovou finanční nabídku? Zodpovězeno. doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Proč jsou nesrovnalosti v částkami bankovního úvěru v práci. Vysvětleno. doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Kdo bude supportovat aplikaci po dokončení vývoje? Zodpovězeno. doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Jak bude probíhat testovací část aplikace? Zodpovězeno. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. - Kolik bude stát pojištění? Jak bude naloženo s cizími daty? Kdo bude poskytovat hotlink? Částečně zodpovězeno. doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. - Rozporuje splnění cíle bakalářské práce. Poznatek, že analytická část je zpracována povrchně a literatura je užita chybně a v nedostatečném rozsahu. Komise se usnesla, že cíl práce nebyl splněn. A navrhuje upravení zadání a přepracování závěrečné práce.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO