Podnikatelský záměr - založení prodejny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na zostavenie a analýzu podnikateľského zámeru na otvorenie kamennej predajne v odvetví špecializovaných bežeckých potrieb. Špecifikuje podnikateľský zámer a jeho jednotlivé časti.
Bachelor thesis is aiming to create and analyse of business plan for establishment and operation of stone shop. The store will provide to customers a wide range of running goods and accessories. The thesis is describing business plan and parts of business plan.
Description
Citation
HRABOŠ, M. Podnikatelský záměr - založení prodejny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Koráb: Zaměstnanci jsou v této oblasti tak fundovaní jako vy? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Holek: Jak jste počítal zisk? - zodpovězeno částečně doc. Šimberová: U fixních nákladů máte uvedeny marketingové náklady, můžete tuto položku blíže objasnit? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO