Investování do developerského projektu v oblasti rezidentního bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá investováním do developerského projektu v oblasti rezident-ního bydlení. Popisuje jednotlivé kroky developerského projektu. Výsledkem práce jevlastní návrh investování do developerského projektu v oblasti rezidentního bydlení, a tokonkrétně v oblasti Mokrá-Horákov, okres Brno-venkov.
The bachelor thesis focuses on investment in a residential housing development project.Describes the individual steps of the development project. The result of the thesis is its ownproposal to invest in a development project in the field of residential housing, specificallyin the Mokrá-Horákov area, Brno-venkov district.
Description
Citation
KUDĚLA, J. Investování do developerského projektu v oblasti rezidentního bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
prof. Rejnuš: Došlo k růstu úrokových sazeb od té doby, co jste práci zpracoval a odevzdal? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Kdo by měl být Vašim cílovým zákazníkem? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Jak se promítne v budoucnosti nově navrhovaný zákon o hypotékách? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Hromádka: O jakou konkrétní lokalitu se ve Vaší práci jedná? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Hromádka: Jak jste stanovoval prodejní cenu domů? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Hromádka: Jak jste kalkuloval náklady Vašeho projektu? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO