Zlepšení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca je zameraná na zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti Zeppelin SK, s.r.o. za obdobie od roku 2013-2017. Práca je rozdelená na tri hlavné časti. V prvej časti sa nachádzajú teoretické poznatky, ktoré sú následne využité v časti praktickej. V poslednej časti sú riešené konkrétne problémy spoločnosti.
The bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of Zeppelin SK s.r.o. for the period from 2013 to 2017. Thesis is devided into three main parts. The first part contains theoretical knowledge, which is later used in practical part. The last part of thesis is dedicated to specific problems of the company.
Description
Citation
JARÍČEK, M. Zlepšení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Ing. Luňáček: Je v práci uvedeno, že je smluvně zajištěno využití damperů? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Rozmahel: Co znamená pro společnost příležitost v pojetí SWOT analýzy? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Skalická: V čem spotřebujete komplexnost Vašich návrhů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO