Zabezpečení a řízení řezných nástrojů pro CNC stroje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá způsoby zabezpečení a řízení skupiny řezných nástrojů a analýzou jejich spotřeby pro výrobu pístnic z nerezové oceli pomocí multifunkčního stroje CNC a dalších doplňkových strojů potřebných pro výrobu dané součásti. Jsou zpracovány teoretické základy jak z technického tak z ekonomického pohledu na danou problematiku. Dále je navrženo několik možných řešení ke spokojenosti podniku i zákazníků.
The bachelor’s thesis deals with the methods to ensure and control of a group of cutting tools and analysis of their consumption for production of stainless steel piston rods by the CNC multifunction machine and other additional machines needed for the production of this components. Theoretical bases are elaborated both from a technical and an economic point of view. Several possible solutions to the satisfaction of both business and customers are proposed.
Description
Citation
VAŠÍKOVÁ, S. Zabezpečení a řízení řezných nástrojů pro CNC stroje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - nejsou Ing. Kratina - Co budete potřebovat k implementaci automatického výdejního systému? - odpovězeno Ing. Kratina - Jaké jsou ekonomické náklady a přínosy zavedení automatického výdejního systému? - odpovězeno Ing. Kratina - Jaká je návratnost zavedení automatického výdejního systému? - odpovězeno doc. Chlebovský - Proč se liší cíl práce, který je definován v zadání práce a v kapitole "Cíl práce"? - odpovězeno doc. Chlebovský - Jaké optimalizační metody jste využívala při zpracování bakalářské práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO