Finanční analýza a návrh optimalizace provozu rodinného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu rodinného podniku Pekařství Balabán z Veverské Bítýšky s cílem návrhu optimalizace provozu a zároveň zvýšení zisku. Bakalářská práce je rozdělena na tři hlavní částí – teoretickou část, analytickou část a vlastní návrh na zlepšení provozu.
This bachelor thesis focuses on the financial analysis of the family company Pekárna Balabán in Veverská Bítýška with the aim of optimizing the operation and at the same time increasing the profit. The bachelor thesis is divided into three main parts – theoretical part, analytical part and own proposal for improvement of operation.
Description
Citation
MUSILOVÁ, L. Finanční analýza a návrh optimalizace provozu rodinného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Slezák (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Otázka oponenta: Vysvětlete prosím podrobněji Váš návrh na zlepšení marketingové kampaně. Jakou formu kampaně chcete použít, jaké očekáváte přínosy a návrhy řešení. Je tento návrh ekonomicky akceptovatelný? - Odpovězeno Doc. Meluzín: Změní se situace na trhu v případě krize? Bylo s těmito faktory uvažováno? Ing. Slezák: Co se odehrálo v letech 2015 a 2016? Ing. Bumberová: kolik finančních prostředků si může uvedená firma financovat návrhy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO