Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce představuje zejména vytvoření programu pro podporu výpočtů ekonomické a statické analýzy. Práce má dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části se seznámíme se základními ukazateli a v druhé části se budeme věnovat jejich aplikaci. Výsledkem bude celkové zhodnocení firmy a představení vytvořené aplikace pro výpočet ekonomických a statistických ukazatelů v programu Microsoft Excel.
The bachelor thesis represents especially the creation of the program for the support of economic and static analysis. The thesis has two theoretical and practical parts. In the theoretical part we will get acquainted with the basic indicators and in the second part we will devote their application. The result will be focused on evaluating and implementing an application for calculating economic and statistical indicators in Microsoft Excel.
Description
Citation
BARTOŇKOVÁ, S. Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Martin Konečný (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. Proč se v roce 2017 zvýšila zadluženost firmy z 32% na 67%? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO