Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřená na podnikatelský záměr rozšíření Akademie bojových umění ve městě Vyškov. Hlavním cílem je tedy vytvořit plně realizovatelný plán. Práce je rozdělena do dvou částí. První z nich tvoří teoretická východiska. Tato část se zabývá zejména charakteristikou nejdůležitějších pojmů potřebných k pochopení problematiky. Ve druhé části se pak prakticky aplikují poznatky získané zpracováním části teoretické. Jsou provedeny potřebné analýzy, vyhodnoceny jejich výsledky a nastíněny možné postupy k jejich využití.
This work focuses on expanding the business plan of the Academy of Martial Arts in Vyškov. The main goal is to create a fully plan. The thesis is divided into two parts. The first is the theoretical basis. This part deals mainly with the characteristics of the most important concepts needed to understand the issue. In the second part, the knowledge gained by processing the theoretical part is applied. The necessary analyzes are carried out, their results evaluated and possible procedures for their use outlined.
Description
Citation
ALÁNOVÁ, L. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
otázka vedoucí - odpovězeno Ing. Poláček - Zahrnula jste do SWOT analýzy hrozbu v podobě substitutů dané služby. Jaká je konkurence v oblasti, kde se podnik vyskytuje? - odpovězeno doc. Bartoš -Ve Vaší práci jste se zaměřeila na bojová umění pro ženy. Sledovala jste konkurenci také v oblasti jogy a dalších sportovních aktivit pro ženy? Bylo by možné zahrnout tyto sporty do portfolia společnosti tak, aby se zvýšila využitelnost tělovičny? Prosím o vysvětlení vytíženosti na měsíční náklady. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO