Návrh projektu výstavby větrných elektráren

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu projektu pro výstavbu větrných elektráren. V první části jsou definovány základní pojmy projektového managementu a také popsány některé metody, techniky a nástroje projektového řízení, což dohromady tvoří teoretický podklad pro dvě další části práce. V nich je postupně analyzována problematika větrné energie v ČR a konkrétní podnik a jeho okolí a následně vytvořen návrh projektu pro potřeby společnosti, která si tento vyžádala pro podporu rozhodování. Výsledky práce umožňují pochopit proces výstavby větrných elektráren také jiným investorům, popř. širší veřejnosti.
This bachelor's thesis deals with a project proposal for construction of wind turbines. The first part is consisted of definitions of some basic terms of project management and also of description of methods, techniques and tools of project management, which represents theoretical backround for two following parts of the thesis. There is analyzed wind energy in Czech Republic and the company and its environment and gradually produced a plan of project as requested by a certain company. for supporting their decision-making process. The results of this thesis help other investors or public to understand the process of wind turbines construction.
Description
Citation
HORÁK, F. Návrh projektu výstavby větrných elektráren [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázka vedoucího: zodpovězeno v plném rozsahu otázka oponenta: zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Společnost je akciová společnost nebo společnost s ručením omezeným? V jaké podobě mají výroční zprávu? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO