Marketingová komunikace v oblasti atopické kosmetiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá nástroji marketingu a marketingového mixu. První část práce je zaměřena na teoretické a všeobecné pojetí marketingu a marketingového mixu, ale také komunikačního mixu, ve kterém jsou jednotlivé nástroje podrobně vysvětlené. V druhé části je zpracována praktická část, kde je proveden průzkum trhu výrobku, a jsou doporučeny návrhy na zlepšení komunikace společnosti vůči zákazníkům.
This bachelor´s thesis deals with tools of marketing and marketing mix. The first part is focused on the theoretical and general concept of marketing and marketing mix, but also on concept of communication mixwhere are the individual instruments explained. In the second part of thesisis realized the market survey of products and there are recommended suggestions for improving the communication of the company with customers.
Description
Citation
ŠEDIVÁ, Z. Marketingová komunikace v oblasti atopické kosmetiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázka vedoucího: Je podle Vás reálné, že se v budoucnu na atopickou kosmetiku začnou zaměřovat (budou poptávat) i zákazníci, kteří tento typ kosmetiky reálně nepotřebují, ale chtějí jej, protože očekávají, že je pro tělo zdravější/šetrnější (že se stane jakýmsi hitem pro zdravý životní styl)? Dalo by se pak tohoto trendu využít z pohledu výrobců/prodejců? - Odpovězeno Otázka oponenta: Existuje nějaká oficiální „asociace / klub / sdružení atopiků“? Pokud ano, jaké činnosti z návrhů by si mohla vzít na starost a proč? - Odpovězeno. Doc. Korytárová: Jsou tyto produkty vhodné i pro zdravé lidi? Jaký byl názor lékařky? - Odpovězeno. Ing. Poláček: Existují alternativní metody či jiné produkty oproti známým značkám? - Odpovězeno. Doc. Meluzín: Zdůvodněte náklady na influencera? Jakou formou mu bude vyplacena mzda? - Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO