Studie proveditelnosti malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci je zpracována studie proveditelnosti založení restaurace, která by měla vyplnit mezeru na trhu. Na základě teoretických poznatků, zjištěných skutečností a provedených analýz obsahuje řešení, které s celou podnikatelskou aktivitou souvisí a umožní firmě optimální vstup na trh.
This masters’s thesis deals with a feasibility study of restaurant creation, which should fill a gap in the market. Suggestions for a solution relating to the enterprise and enabling the company to optimally entry to the market are presented, based on theoretical knowledge, empirical facts and analysis.
Description
Citation
HOŠEK, M. Studie proveditelnosti malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) JUDr. Vladimír Sitta, MBA (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO