Návrh změn marketingového mixu konkrétního pekařství a cukrářství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor marketingového mixu společnosti Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. V teoretické části jsou uvedeny definice základním marketingových pojmů souvisejících s touto problematikou. V analytické části je uveden rozbor vnějšího a vnitřního prostředí a analýza současného stavu společnosti. Poslední část je věnována vlastním návrhům na zlepšení některých prvků marketingového mixu.
The Bachelor thesis is focused on the analysis of the marketing mix in company Pekařštví a cukrářství Sázava s.r.o. The theoretical part contains definitions of basic marketing concepts related to this topic. In the analytical part the analysis of external and internal environment is given along with the analysis of the current state of the company. The last part is dedicated to my own suggestions for improvement of some marketing mix elements.
Description
Citation
RYŠAVÁ, K. Návrh změn marketingového mixu konkrétního pekařství a cukrářství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeny. Otázky oponenta práce - odpovězeny. prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - spotřeba tvrdého pečiva. Zlepšení distribuce není potřeba. Je to možné? Optimalizace dopravních cest. Odpovězeno zcela. Ing. Vít Kratina - jak se kalkulují výnosy v bakalářské práci? Odpovězeno částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO