Rozvoj konkurenceschopnosti podniku zaměřený na posilování tvorby hodnoty pro zákazníka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je předložením návrhu na zvýšení konkurenceschopnosti společnosti fungující jako franšíza, zabývající se prodejem zdravých a kvalitních potravin. Analýza společnosti je provedena pomocí různých metod, z nichž hlavní metodou je hodnotový řetězec v kombinaci s analýzou zákazníka, která je provedena pomocí dotazníkového šetření a focus group. Výsledek kombinace těchto analýz identifikuje možné nedostatky a místa pro zlepšení. Výsledkem bakalářské práce jsou návrhy směřující ke zvýšení konkurenceschopnosti společnosti.
The aim of this bachelor thesis is to submit a proposal to increase competitiveness of a company operating as a franchise, dealing with the sale of healthy and quality food. The analysis of the company is done using various methods, while the main method used is the value chain in combination with a customer analysis. The customer analysis is executed using a questionnaire survey and a focus group. An outcome of the combination of the value chain and the customer analysis identifies potential shortcomings and a space for improvements. The result of this bachelor thesis are proposals aimed at increasing the company´s competitiveness.
Description
Citation
MORYSOVÁ, L. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku zaměřený na posilování tvorby hodnoty pro zákazníka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Politické a technologické faktory chybí v SLEPT analýze - jak to zdůvodňujete? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO