Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Smyslem této bakalářské práce je vytvoření návrhu změn systému odměňování zaměstnanců ve společnosti FORTYS PIZZA s.r.o. První část pojednává o teoretických poznatcích z oblasti odměňování zaměstnanců. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu systému odměňování zaměstnanců ve společnosti a vnitřních a vnějších vlivů ovlivňujících tento systém odměňování a třetí závěrečná část obsahuje navržené změny v systému odměňování zaměstnanců.
The aim of this bachelor thesis is to create a proposal for changes in the system of remuneration of employees in company FORTYS PIZZA s.r.o. The first part deals with the theoretical knowledge of remuneration of employees. The second part includes the analysis of current status of remuneration employees in the company and internal and external factors affecting this system of remuneration. The third final part contains proposals changes in the system of remuneration employees.
Description
Citation
ROUS, F. Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vratislav Kozák, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
doc. Zinecker: Jak mohou zaměstnanecké benefity posílit tržby společnosti? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Zinecker: Jak se konkrétně může zvýšení motivace projevit ve výkonu jejich práce? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Tesař: Jaké vlastnosti má mít mzda a splňuje tyto vlastnosti Vámi zkoumaná společnost? - odpovězeno částečně Ing. Milichovský: Jaký je trend zájmu o pizzu v Brně? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO