Podnikatelský plán - založení prodejny se sportovním vybavením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cieľom seminárnej práce je vypracovanie konkrétneho podnikateľského plánu. Zahŕňa tri časti: teoretickú, v ktorej sú vysvetlené základné ekonomické pojmy. Ďalej analytickú, ktorá je zameraná na zhodnotenie aktuálnej situácie na trhu a praktickú, v ktorej sú vypracované jednotlivé časti podnikateľského zámeru ako marketingový plán, finančný plán a návratnosť investície. Podnikateľský subjekt sa bude venovať predaju športového vybavenia.
The aim of seminar‘s thesis is to draw up a business plan. It includes three parts, where in theoretical one, there is interpretation of economic theory. Second part is about analysing and evaluating the actual situation on the market. In the third part there are aims of company and parts of plan how to achieve them, like: marketing strategy, financial plan and a return of invested capital. Businessman would like to be a seller of sports equipment.
Description
Citation
HORČIČKOVÁ, N. Podnikatelský plán - založení prodejny se sportovním vybavením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Slezák (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Otázka oponenta: Jakým způsobem podnikatel zajistí, aby zákazníci nekupovali výrobky mimo tuto distribuční síť ale jinde, kde marže není tak velká? - Odpovězeno Otázka oponenta: Jaké ziskovosti obecně dosahují prodejní podniky v této oblasti? Vyjádřete Vaši odpověď na základě hospodářských výsledků možných konkurentů jmenovaných v kapitole 3.3. Ing. Bumberová: Proč byla použita analýza 7S u neexistujícího podniku? Proč byla použita SLEPT analýza? - Neodpovězeno Ing. Smolíková: Co je špatně v síťovém grafu, který je součástí práce? - Neodpovězeno Ing. Slezák: Jeden brigádník? Je to dostačující? Jak je důležitá atmosféra v daném obchodě? - Částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO