Posouzení vodního díla Rouchovany za povodní

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením vodního díla Rouchovany za povodní. Součástí posudku je provedení kontrolních výpočtů a následné vyhodnocení bezpečné výšky hladiny v nádrži. V závěru práce jsou navrženy doporučené opravy současného stavu vodního díla Rouchovany.
This bachelor thesis deals with the assessment of the Rouchovany waterworks under the flood. Part of the check is the performance of check calculations and the assessment of the safe level in the tank. In the conclusion of the thesis there are proposed remedies of the current state of the Rouchovany waterworks.
Description
Citation
VRÁTIL, J. Posouzení vodního díla Rouchovany za povodní [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
doc. Ing. Zbyněk Zachoval, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Daniel Marton, Ph.D. - místopředseda, Ing. Šimon Pospíšilík - tajemník, Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jana Pařílková, CSc. - člen, Ing. Michal Žoužela, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Zubík, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Průběh odborné rozpravy: Student se vyjádřil k následujícím otázkám: - Jaké jsou základní charakteristiky povodí? Jaké jsou geografické činitele, které ovlivňují odtok z povodí? Student neodpověděl na otázku ani s pomocí komise. - Jaké jsou alternativní způsoby odkanalizování v závislosti na odpadní vodě? Jejich vliv na čištění, kvalita vody z těchto systémů. Student neodpověděl na otázku ani s pomocí komise. - Druhy ztrát v potrubí? Jak se určí? Rovnice výpočtu ztráty třením v potrubí? Student neodpověděl na otázku ani s pomocí komise. - Jaký je rozdíl mezi jezem a spádovým stupněm? Student neodpověděl na otázku ani s pomocí komise. Student souhlasí se zněním protokolu. Podpis studenta Student neodpověděl na otázky uvedené v průběhu odborné rozpravy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO