Hydraulická analýza přiváděcího řadu do vodojemu Kravsko ve Znojmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hydraulickou analýzou stávajícího vodovodního přiváděcího řadu z vodojemu Kasárna u Znojma do vodojemu Kravsko. Struktura práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické části jsou nastíněny používané postupy, principy a dostupné softwarové programy. Důraz je kladen především na software EPANET 2.0, který byl použit pro hydraulickou analýzu. V praktické části se práce zabývá popisem zájmové lokality, terénním průzkumem a následně průběhem měrné kampaně a sestavením hydraulického modelu v programu EPANET 2.0. Poslední část popisuje vyhodnocení provedené hydraulické analýzy a návrh renovace přiváděcího řadu.
This thesis provides hydraulic analysis of an existing water supply pipeline from Kasárna reservoir to Kravsko reservoir near Znojmo. The thesis structure is divided into two parts – the first is theoretical, the second part is a practical research. The theoretical part outlines currently used procedures, principles and available software programs. Thesis concentrates on a software called EPANET 2.0 which is also used for hydraulic analysis. In the research part, the thesis offers a description of the chosen site, a field survey followed by the process of assessment and a construction of a hydraulic model by the EPANET 2.0 software. The final part evaluates performed hydraulic analysis and proposes concepts for water supply pipeline renovation.
Description
Citation
JAROŠ, Z. Hydraulická analýza přiváděcího řadu do vodojemu Kravsko ve Znojmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
doc. Ing. Jana Pařílková, CSc. - předseda, doc. Ing. Jaroslav Raclavský, Ph.D. - místopředseda, Kristýna Velikovská - tajemník, Ing. Jan Ručka, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Kučera, Ph.D. - člen, Ing. Stanislav Malaník, Ph.D. - člen, Ing. Michal Kriška, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Zdeněk Jaroš seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Hydraulická analýza přiváděcího řadu do vodojemu Kravsko ve Znojmě~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO