Moderní trendy ve vytápění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Pri stavbe alebo rekonštrukcií domu je voľba vykurovacieho systému jedna z najdôležitejších častí. Táto práca obsahuje komplexný prehľad spôsobov vykurovania a následné porovnanie vybraných metód na modelovom dome.
While building a house or during it’s reconstruction is a type of heating one of the most important tasks. This thesis contains complex view of heating methods and subsequent comparison of selected methods.
Description
Citation
HORNÁK, P. Moderní trendy ve vytápění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Marek Baláš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kracík, Ph.D. (člen) Ing. Hana Lisá, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Frantík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Práce byla odprezentována. Oponentovy dotazy byly uspokojivě zodpovězeny. Byly položeny následující dotazy. 1. Jaké jsou požadavky na instalaci: infra panely, folie a rohože? 2. Jak je to s přestupem tepla u panelu a rohože? 3. Popište a vysvětlete lépe váš vytápěcí poměr? 4. Kdy se začíná topit v daném krbu? 5. Co je rekuperační tepelné čerpadlo?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO