Návrh dílenského zvedacího zařízení pro zahradní techniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem dílenského zvedacího zařízení pro zahradní techniku. Parametry pro zvedací zařízení byly stanoveny na nosnost 100 kg, rozměry pracovního stolu 1200x800 mm a minimální výšku pracovního stolu 1200 mm. V práci je proveden statický a pevnostní výpočet mechanismu a dále je proveden výpočet pohonu, který je realizován pomocí pohybového šroubu.
This bachelor thesis deals with the design of workshop lifting equipment for garden equipment. The parameters for lifting equipment were set at a load capacity of 100 kg, working table dimensions of 1200x800 mm and minimum working table height of 1200 mm. In the thesis, the static and strength calculation of the mechanism is performed and the drive is calculated, which is realized by means of a motion screw.
Description
Citation
KROUPA, M. Návrh dílenského zvedacího zařízení pro zahradní techniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen) Ing. Jiří Hloska, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Student obhájil svou závěrečnou práci a odpoveděl na dotazy vedoucího práce, oponenta a členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO