Analýza spotřeby elektrické energie ve vodárenských systémech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V první části práce byla provedena analýza možných úsporných opatření vedoucích ke snížení energetické náročnosti v zemích Střední a Východní Evropy a bývalého Sovětského svazu. Část práce zabývající se analýzou úspor elektrické energie na ÚV Bzenec je rozdělena do tří částí. Část první se zabývá stručným popisem jednotlivých technologických celků. V druhé části jsou jednotlivé technologické celky analyzovány z hlediska úspor již realizovaných provozovatelem a také z hlediska úspor, které předkládám provozovateli k uvážení a případné realizaci. Poslední třetí část shrnuje zjištění uvedená v druhé části analýzy a nastiňuje také nová možná řešení, která jsou použitelná na všech objektech provozovatele.
In the first part was an analysis of possible cost-saving measures to reduce energy consumption in the countries of Central and Eastern Europe and the former Soviet Union. Part of the work analyzing energy savings for water treatment plant Bzenecis divided into three parts. Part one deals with a brief description of the individual technological units. In the second part of the individual technological units analyzed in terms of savings already realized by the operator and also in terms of savings that operators shall submit for consideration and possible implementation. The lastthird part summarizes the findings in the second part of the analysis and alsooutlines possible new solutions that are applicable to all objects of the operator.
Description
Citation
BÁBÍČEK, M. Analýza spotřeby elektrické energie ve vodárenských systémech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO