Návrh SW pro řízení delta robotu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou softwaru pro delta robot v systému TwinCAT 3. V první části práce je obecně popsán delta robot, v další části je popsán hardware a programování PLC v TwinCAT 3. V závěru práce je popsána tvorba vlastního programu a HMI.
This thesis deals with software creation for delt robot in TwinCAT 3 program. First part describes the general characteristics of a delta robot. Next part deals with hardware and PLC coding in TwinCAT 3 and the final part discusses the creation of an application.
Description
Citation
ŠIMKOVÁ, K. Návrh SW pro řízení delta robotu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výrobní stroje, systémy a roboty
Comittee
prof. Ing. Ĺubomír Šooš, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Ladislav Kovář (místopředseda) doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Andrlík, CSc. (člen) Ing. Jiří Marek (člen) Ing. Radek Vlček (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Studentka seznámila členy komise se svou diplomovou prací na téma „Návrh SW pro řízení delta robotu“. Studentka odpověděla na otázky oponenta. Otázky komise: - Jaký je životní cyklus programu? - Nakreslete kinematické schéma struktury SCARA. - Jaký je rozdíl mezi paralelní a sériovou kinematikou? - Jakým stylem jste řešila opotřebení tužky u ukázkového videa?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO