Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v Brně, katastrální území Starý Lískovec

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vývojem výstavby rezidenčních nemovitostí v Brně, území Starý Lískovec, která byla původně obcí, ale stala se městskou částí. Práce mapuje typy výstavby v jednotlivých časových obdobích historie obce, od nejstarší výstavby až po moderní výstavbu. Zabývá se také budoucím rozvojem městské části, plánovanou výstavbou a projekty. Podrobněji rozebírá období vzniku panelového sídliště, které je pro území z hlediska rezidenční výstavby stěžejní.
This diploma thesis focuses on the development of construction of residential real estate in Brno, in the area of Starý Lískovec, which was the original village but became a city district. The work maps the types of construction in different time series, from the oldest construction to modern construction. It also deals with the future development of the city district, planned construction and projects. A more detailed analysis of the period where panel buildings were build, which is crucial for the area in terms of residential construction.
Description
Citation
FUCHS, O. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v Brně, katastrální území Starý Lískovec [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v Brně, katastrální území Starý Lískovec. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na doplňkové otázky oponenta odpověděl správně a jasně. Rovněž na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. položila otázku: Jak hodnotíte environmentální vlivy v dané lokalitě? Ing. Tomáš Matras položil otázku: Co z urbanistického hlediska v dané lokalitě chybí? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO