Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno - Jundrov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tématem této diplomové práce je vývoj rezidenční výstavby v městské části Brno – Jundrov. Popisuje postupný vývoj zástavby v jednotlivých časových úsecích. Počínaje 13. stoletím až do současnosti. Předmětem popisu je postupné rozšiřování zástavby, které je doprovázeno rozvojem infrastruktury obce. Tento vývoj je rozepsán do historických souvislostí. Součástí popisu jsou používané konstrukční metody a podoby rezidenčních staveb. Obsahem je také popis zajímavých nemovitostí a jejich vizuální dojem. Závěrem jsou nastíněny možnosti výstavby do budoucna.
The topic of this diploma thesis is the development of the construction of residential properties in Brno – Jundrov. The work describes the gradual development of build-up area in individual time sections. From the 13th century to the present. The subject of the description is the gradual expansion of development, which is accompanied by the development of the municipality's infrastructure. This development is divided into a historical context. The thesis includes used building methods and forms of residential buildings. It also contains a description of interesting structural features and their visual impression. Last part of the description is the possibilities of building for the future
Description
Citation
ŠATRÁN, J. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno - Jundrov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno - Jundrov. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval dobře. Na doplňkové otázky vedoucího práce odpověděl správně a jasně. Rovněž na otázky komise odpověděl pohotově. Ing. Josef Čech, Ph.D., položil otázku: Jaký je zásah biokoridoru do řešených ploch? Řešilo se vyvlastnění chat? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO