Rizika při sestavování a vedení pracovních týmů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce zabývá riziky při vedení a sestavování pracovních týmů ve společnosti Profi FP, která nabízí v rámci své činnosti komplexní finanční poradenství. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část je věnována odbornému popisu vybraných témat, která souvisí s tématem diplomové práce. Následující část se zaměřuje na obecnou charakteristiku společnosti, analýzu současného stavu sestavování a vedení pracovních týmů a analýzu rizik spojených s vedením a sestavováním pracovních týmů ve společnosti. Poslední část se věnuje návrhům na opatření a týmové aktivity, které by eliminovaly či minimalizovaly nejrizikovější faktory a procesy při vedení a sestavování pracovních týmů, a tím by došlo ke zdokonalení těchto procesů ve vybrané společnosti.
The diploma thesis deals with the risks related to team building and management in company Profi FP, which offers financial advisory within its activities. The thesis is divided into three parts. The theoretical part is devoted to the professional description of selected topics related to the topic of the thesis. The following section focuses on the general characteristics of the company, the analysis of the current status of assembling and leading the teams, and analyzing the risks associated with leading and setting up the teams in the company. The last part deals with proposals for measures and team activities, which would eliminate or minimize the most risky factors and processes in leading and setting up teams, thus improving these processes in the selected company.
Description
Citation
LESONICKÝ, M. Rizika při sestavování a vedení pracovních týmů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-26
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika při sestavování a vedení pracovních týmů. Komise položila následující otázky: - Vysvětlete zdroj Kruliš. (doc. Karpíšek) - Co je obsahem prvních 30 stránek práce? (doc. Kledus) - Co je problémová situace a co je problém? (doc. Kledus) - Vysvětlete rozdíl mezi pojmy motivace/stimulace a pojmy tým/skupina? (doc. Doskočil) Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO