Rizika spojená s marketingovými aktivitami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je věnována problematice řízení rizik spojených s marketingovými aktivitami společnosti Innovatrics s.r.o. Práce se dělí na tři hlavní části. První část se zabývá teoretickými východisky, druhá obsahuje informace o společnosti, představení marketingových aktivit společnosti a analýzu rizik, která jsou s těmito aktivitami spojena. Poslední část práce se věnuje návrhům na minimalizaci rizik marketingových aktivit.
This master’s thesis deals with problems of risk management connected to the marketing activities of Innovatrics s.r.o. The thesis contains three main parts. First part includes theoretical basics, second part is consisted of information about company, marketing activities inside the company and risks, which are connected with activities. Final part of the thesis dedicates to suggestions for risk minimization.
Description
Citation
JIRKŮ, E. Rizika spojená s marketingovými aktivitami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-26
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika spojená s marketingovými aktivitami. Komise položila následující otázky: - Na základě čeho byla zvolena kritická hodnota RPN 200? (doc. Karpíšek) - Byl realizován průzkum ve firmě a kolik bylo respondentů? (doc. Karpíšek) - Proč byla zvolena metoda FMEA? (dr. Šimůnek) Diplomantka na otázky vedoucího práce a oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka diplomovou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO