Vybrané postupy a metody vedoucí k rozpoznání rizik vybraného subjektu podnikajícího v oblasti služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá strategickou a finanční analýzou ve společnosti Účetnictví a daně OSNOVA, s r. o. Práce je rozdělená do čtyř částí. V první části se práce zabývá teoretickými východisky dle odborné literatury. V analytické části je představena společnost. V praktické části jsou provedeny jednotlivé strategické a finanční analýzy a v návrhové části jsou představeny konkrétní opatření pro snížení hodnoty rizik, které vyplývají z provedených analýz.
The thesis deals with strategic and financial analysis in the company Účetnictví a daně OSNOVA, s.r.o. It is divided into four parts. In the first part, the thesis deals with the theoretical basis according to the literature. The analytical part introduces the company. In the practical part, strategic and financial analyzes are performed. In the last part, conclusion and suggestions, concrete measures to reduce the value of risks resulting from the performed analyzes are then discussed.
Description
Citation
TOMAŠTÍK, F. Vybrané postupy a metody vedoucí k rozpoznání rizik vybraného subjektu podnikajícího v oblasti služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-27
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Vybrané postupy a metody vedoucí k rozpoznání rizik vybraného subjektu podnikajícího v oblasti služeb. Komise položila otázky: - Nachází se u kanceláře parkoviště? (doc. Karpíšek) - Je změna legislativy hrozba? (doc. Karpíšek) - Z jakého důvodu je v práci uveden pouze jeden zahraniční zdroj? (prof. Adamec) Diplomant na otázky vedoucího odpověděl. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO