Zdravotně technické instalace v penzionu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v penzionu. Jedná se o penzion se dvěma nadzemními podlažími. Teoretická část je zaměřena na možnosti předčištění odpadních vod. Výpočtová část a projekt obsahují návrh kanalizace, vodovodu, plynovodu a jejich napojení na stávající veřejné sítě technického vybavení.
This Bachelor thesis deals with design of sanitary instalation and gas instalation in guest house. It is guest house with two floor. The teoretical part is focused on possibilities of pre-tretment of waste water. The Computational part and project includes a porposal of sanitary and storm se-wer, water supply system, pipeline and their connection to current pipes.
Description
Citation
PECHÁČEK, M. Zdravotně technické instalace v penzionu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Zuzana Vranayová, PhD. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Martin Pecháček seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Zdravotně technické instalace v penzionu~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO