Vytápění kancelářské budovy s využitím kondenzační techniky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena do tří částí. První část je teoretická a zabývá emisemi, CO2 a Nox a Kondenzačním kotlem. Druhá část je výpočtová, která se věnuje návrhu vytápění v administrativní budově. Řeší návrh nízkoteplotní otopné soustavy. Poslední část je projektová, která obsahuje vypracovanou technickou zprávu a projektovou dokumentaci.
The bachelor's thesis is divided into three parts. The first part is theoretical and deals with emission, CO2 and Nox and condensatiion boiler. The second part is computational, which deals with the design of heating in an administration building. The last part is the project, which contains the elaborated technical report and the project documentation.
Description
Citation
POHŮNEK, O. Vytápění kancelářské budovy s využitím kondenzační techniky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Danica Košičanová, Ph.D. - předseda, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Olga Šmídová - tajemník, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Renata Topinková - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Student Ondřej Pohůnek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Vytápění kancelářské budovy s využitím kondenzační techniky~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO