Srovnání postupů pro rozpočtování v ČR a v zahraničí

Abstract
Tématem této práce je prozkoumat rozdíly mezi rozpočtem stavebního díla v České republice a v zahraničí, a to především v Saudské Arábii. V bakalářské práci analyzuji metody používané při rozpočtování stavebního díla a srovnávám postupy při vytváření rozpočtů v České republice a v království Saudská Arábie.
The topic of this work is to explore the differences between the cost estimation of construction work in the Czech Republic and abroad, especially in Saudi Arabia. In the bachelor thesis I analyze the methods used in the procedure of cost estimating of the construction work and compare the procedures for creating budgets in the Czech Republic and in the Kingdom of Saudi Arabia.
Description
Citation
MASSABNI, R. Srovnání postupů pro rozpočtování v ČR a v zahraničí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jiří Nowak - tajemník, Ing. Zuzana Lipovská - tajemník, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student Raghid Massabni seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Srovnání postupů pro rozpočtování v ČR a v zahraničí~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO