Technologické řešení hrubé vrchní stavby bytového domu v komplexu Ponava City, Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je stavebně technologický projekt hrubé vrchní stavby bytového domu v komplexu Ponava city v Brně. Jedná se o budovu o 7 nadzemních podlaží a 1 podzemním podlaží. Svislé konstrukce jsou částečně zděné a částečně železobetonové monolitické. Stropy jsou monolitické železobetonové a střecha je plochá. Obsahem práce je technická zpráva, technologické postupy výstavby, technická zpráva zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnostní práce a porovnání materiálových variant.
The subject of the bachelor thesis is tegnological construction project of a gross superstructure of the apartment building in a complex Ponava city in Brno. The building is seven-storey and has a basement. Vertical walls are partly from masonry and partly from reinforced concreate. The ceilings are from reinforced concrete and the building has a flat roof. The thesis includes a technical report, technological methods of construction, technical report of a site equipment, machine draft report, inspection and test plan, work safety and comparing different materials of vertical walls.
Description
Citation
HANDLÍŘ, J. Technologické řešení hrubé vrchní stavby bytového domu v komplexu Ponava City, Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jozef Gašparík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Václav Hrazdil, CSc. - místopředseda, Ing. Martin Hejl - tajemník, Ing. Michal Brandtner - tajemník, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Svatava Henková, CSc. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Václav Rada, CSc. - člen, Ing. Martin Rychtecký - člen,
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Student Jan Handlíř seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Technologické řešení hrubé vrchní stavby bytového domu v komplexu Ponava City, Brno~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO