Železobetonová konstrukce obchodního domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřená na návrh monolitické železobetonové konstrukce obchodního domu. Prvky určené k návrhu jsou stropní deska, sloup a základová patka. Výpočet vnitřních sil je proveden v programu SCIA Engineer 17. Výsledky z programu jsou porovnány se zjednodušeným ručním výpočtem. Ke zjištění sedání patky byl použit program GEO 5. Součástí práce je i výkresová dokumentace. Konstrukce je navržena a posouzena dle ČSN EN 1992-1-1.
My bachelor thesis focuses on the design of selected parts of monolithic reinforced concrete structures of a department store. Elements for design are locally supported ceiling sab, column and foundation pad. The calculation of internal forces was performed in a computational program SCIA Engineer 17. The Results of the software are compared with the result of the simplified manual method. The settlement of foundation was performer in program GEO 5. A graphical documentation of selected elements is also a part of the thesis. The construction is designed and assessed according to ČSN EN 1992 - 1 - 1.
Description
Citation
HUBAČKOVÁ, P. Železobetonová konstrukce obchodního domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ivana Laníková, Ph.D. - předseda, Ing. Radim Nečas, Ph.D. - místopředseda, Ing. Dorde Čairović - tajemník, Ing. Ondřej Januš - tajemník, Ing. Ivana Švaříčková, Ph.D. - člen, Ing. Rostislav Jeneš - člen, Ing. Ladislav Huryta - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Pavlína Hubačková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Železobetonová konstrukce obchodního domu~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO