Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu v Brodzanech. Jedná se o samostatně stojící objekt, který se nachází na parcele číslo 907/55 v obci Brodzany, v katastrálním území Brodzany. Bytový dům má čtyři nadzemní a jedno podzemní pod-laží a celkem se skládá z 11 bytových jednotek. V suterénu jsou navrženy sklady, tech-nická místnost, dílna, sušárna a posilovna. Svislé konstrukce jsou řešeny z keramických tvarovek a částečně ze ztraceného bednění. Vodorovné konstrukce jsou tvořené monoli-tickými železobetonovými deskami. Střecha je řešena jako plochá s atikou. Objekt je zateplený kontaktním zateplovacím systémem. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This bachelor thesis deals with designing an apartment building in Brodzany. It is an individually standing object, which is located on plot No. 907/55 in Brodzany, in cadastre unit Brodzany. The object of the apartment building has four above-ground floor and basement and consists of eleven dwelling units. In the basement are designed cellars, technical room, workroom, drying room and gym. Vertical structures are made of ceramic blocks and partly permanent formwork. Horizontal structures are made of cast-in-place reinforced slab. The roof is designed as a flat roof with parapet wall. The building is insulated with contact thermal insulation system. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
BORCHOVÁ, K. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Karin Borchová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO